Blev en....

Riktigt bra dag idag i alla fall, lagom slappar dag. Har bara tagit de lung. Har varit uppe vid 2 olika sjöar idag som jag inte har varit på sen jag vet inte när. Men de va jätte kul att åka dit och titta hur de såg ut. Vovven hade jätte kul, hon älskar att åka ut på äventyr med mig. Så nu e hon JÄTTE trött och de är skönt för hon har väldigt mycket energi. Men de är ju så när man har en unghund.
Snart dags att krypa ner i sängen för en annan med. Klockan är ca 00:30, är ju en dag imorgon med som man ska orka också.
Tjingeling.......

Kallt...

Undrar just vart sommaren har tagit vägen? De har blivit kallt och känns lite som höst eller vår :(
Va och bada igen igår kväll och de va INTE skönt för igår va de kallt så de fick bara bli ett snabbt dopp.
Idag blir de inget bad för min del för de lär vara ännu kallare än igår.
Åh nu börjar de närma sig 1 månad, då får jag åka till min underbara vän igen. De ska bli så kul. Jag hoppas bara att de inte är något som vi har glömt att göra och att jag kommer ihåg och ta med mig allt. De skulle ju bli kul om jag glömde min klänning eller något liknande... Huwa säger jag bara...
Idag lär de inte hända så mycket, sitter här med ett huvud som inte alls vill som jag vill. De dunkar och smäller för fullt i de :( Eller jag får säga som vänninan säger "De är spåna som sväller" thihi.
Tjingeling.....

De blev...

En kanon dag igår. Fick besök av en gammal vän och sen kom även min bror på besök. Va ute på promenader och även en simtur =0) Så idag måste jag erkänna att jag har träningsvärk ;0) Haha men de kasnke inte är så himla konstigt...

Idag blir de ett litet besök till vetrinären för de är dags att ge 1 års sprutan. Sen får jag se vad dagen erbjuder. Men jag tror inte de blir något bad idag för idag är de inte så varmt ute. Fast de vet man ju aldrig ;0)

Är lite ledsen för att jag inte fick se Metallica live i går på Ullevi, men fick i alla fall se dom på tv. Men de är inte riktigt samma sak. Och jag kom inte till Bluse festivalen som va i Katrineholm heller. Men, men den kommer nästa år igen och då ska jag gå iväg.

Funderar på att försöka åka till Västerås i helgen till Power Big Meet. Får se vad som händer. De är ju faktiskt bara Måndag idag och de är långt kvar till helgen. Så de bästa är att ta en dag i taget så får man se vad som händer.

tjingeling.....

söndag....

Uj hade verkligen velat vara på Ullevi idag. Metallica spelar där idag =0( Men jag får nåja mig med att kolla på dom på tvn idag. Live från Ullevi The Big 4 på kanal 2 kl 18. Ska bli kul att se dom, fast de hade varit mycket roligare att få se dom live. Men ja, ja får väl försöka nästa gång dom kommer hit.

Annars så tycker jag att de har varit en bra söndag än så länge. Har haft lite besök och de va mycket trevlig att sitta och prata en stund. Alltid roligt när kompisar tittar förbi och tar en kaffe.

Annars händer de inte så mycket idag. Men de behöver ju inte alltid hända något för att man ska ha de bra ändå.

Tjingeling.......

När ödet får bestämma

När ödet får bestämma så kan de ibland bli bra och ibland dåligt. Men denna dag så gjorde ödet så att de blev väldigt bra. Sprang på en go vän som jag inte har sett på ett bra tag nu. Och de gjorde så att jag har kännt mig väldigt lycklig hela dagen. För denna tjej har jag varit lite orolig för, men de verkar som om de börjar bli bättre. Och de tycker jag är jätte skönt.

Ödet sägs ju vara förbestämt, men de är ju oxå vad man gör de till. Ibland undrar jag vad för väg mitt öde vill leda mig. För inte fan är mitt öde snällt mot mig, jag tycker att mitt öde har slingrat runt för mycket nu ett tag och tagit kringliga vägar runt nu ett bra tag. Men tydligen så kan ödet få göra som de vill.

Känner mig ibland som en marionett docka som styrs av någon. Och jag ger mig fan på att den som styr mig vill bara jävlas. För ibland så är livet riktigt orättvist. Jag vet att livet inte är rättvist, men de kunde väl ge mig någon chans att få de som jag vill bara en liten stund. Men någon gång är de väl även min tur.

Jag ska inte säga att mitt öde bara är dåligt utan de har även fört med sig en massa bra saker och erfarenheter. Just nu så har mitt öde tagit mig till något bra och de är att jag ska få vara tärna på ett bröllop och de ska bli jätte roligt.

Men de finns mycket andra saker som jag inte har tur med här i livet. Men de är inget jag tänker berätta för allmänheten utan de får ni fundera på själva. Ni som känner mig vet vad detta handlar om.

Tjingeling....

Lite grått

Vakna till ett mulet Sverige önskar att jag hade fått vakna på ett annat ställe. Men tyvärr så får man inte allt man önskar :(

Nu är de snart 1 månad kvar till jag ska åka till min underbara vän och de ska bli jätte roligt att åka dit igen. Saknar henne så mycket. Sen blir de ut på spökjakt ;0) Haha nej då hoppas de blir ett underbart väder i augusti så vi slipper stå där med paraplyer, de vore ju en fasa. Men vädret kan man inte rå på. De är bara att hålla tummaran för att de blir bra väder. Lite regn gör ju inget.

Inte bra att sitta och lyssna på 50-tals musik, blir så dans sugen. Får väl försöka dra med mig någon och dansa någon kväll.

Tjingeling.....

RSS 2.0