Måndag....

Sitter här med min kaffe kopp och försöker vakna till liv. Men de är segt, är så himla trött så jag ser dubbelt. Men ja, ja de fixar sig väl till eftermiddagen ;0)

I lördags så var vi på en liten mini tripp till ett underbart ställe som heter Sätra Brunn . Ett riktigt gamalt ställe som är över 300 år. Så fint ställe att gå runt på. Finns allt som behövs på detta ställe. Florist, frisör, cafè, spa, boende och spöken ;0) Kanske inte är så konstigt att de finns spöken på ett sådant gamalt ställe. Ja menar har placet funnis i 300 år så är de en hel del folk som har kommit och gått där.

Vi såg ett jätte stort hus som  låg på en höjd och likna lite "Pippi Långstrumps" hus är inte riktigt säker om de är de huset de spökar i men de såg lite halv creepy ut. Tv programmet "De okända" har varit där ute och gjort ett programm om Sätra brunn, lite häftigt.

Men hur som haver, spöken eller ej så är de ett underbart ställe och som sagt de finns allt där så man behöver inte sakna något. Får ni chansen så åk dit och titta. =0)

Tjingeling.....

Kommentarer
Postat av: Augustibruden

Det är det absolut vackraste stället som finns! I alla fall när det är ljust ute haha! Men lite spooky är det allt... Man får väl se till att ha ljuset tänt och snarka HÖGT haha!

2011-06-27 @ 20:25:22
URL: http://augustibrud.wordpress.com
Postat av: Ullis

Ja får väl hoppas att inget händer när vi är där. Annars så får vi gå på spökjakt ;0) Hihi

2011-06-28 @ 08:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0