Drömmar?

Att drömma är väl aldrig fel eller? Sen beror de ju på vad man drömmer om. Men dom senaste nätterna har jag drömt om samma personer och jag börjar fundera på vad de har med saken att göra. De är inget otrevligt jag drömmer men än då.

Drömmar är ju något som alla har men om man kommer ihåg dom är ju inte alltid säkert att man gör. Som barn drömmer man väldigt mycket när man växer. Jag kommer ihåg en dröm som jag hade. Jag drömmde att jag klättra upp för ett berg och ramla ner och då höll jag på och ramla ur sängen.

Drömmar kan ju vara både bra och dåliga. Som tur e har jag bara haft bra drömmar de senaste nätterna. ;0)

Tjingeling......

Varmt.....

Har de varit idag, eller jag kanske ska säga HETT!!!! För så fort man har gjort något så har linnet klibbat fast.

Har spenderat större delen av dagen under parasollet med hunden. Har bar legat och slöat. Har inte gjort något vettigt alls idag, de enda vettiga jag har gjort är väl att handla idag men annars så har de mest varit en riktig slö dag. Man orkar ju inget när de e så himla varmt, men man ska inte klaga på värmen heller.

Skönt denna dag blev bra trots att de va skit i morse.... iblan räcker de med att höra eller träffa en gamal vän och prata lite.

Apprå på vän så saknar jag min underbara vän, men de är inte så länge kvar tills vi träffas igen och de är skönt. Önskar bara att man bodde lite närmare så man kunde titta in när man ville. Men nu är de så som de är. Kanske någon gång igen, vem vet... De får framtiden utvisa. Som tur är så är de ju inte så jätte långt och de är skönt.

Men ibland vore de skönt att ha dig närmare vännen, men de vet du att jag tycker....

Jaha ja...

Funderar på om man ska känna, må så här? Idag känns bara allt BLÄ! och inget annat. Vill inget, är irriterad för att jag inte fattar hur jag ska göra.

Men vissa dagar ska man väl bara var blä och inget annat. Vad spelar de för roll om de är över 20 grader varmt ute och badväder? de ger jag blanka H-vete i. E så jäkla less på allt. Vet inte vad jag ska göra åt saken heller.

nä åka och gömma mig någonstans där de inte finns någon tele, internet mm. Vore väldigt skönt där kan jag sitta på min lilla stubbe och glo en stund och bara va. De vore väldigt skönt och slippa alla dessa måsten som man har. Bara för en liten stund. SUCK!

Tjing!

Tisdag.

Suck! i går var jag och fixa en kylplatta till min laptop, tror du den passa????? NEJ! Så idag blir de att åka och byta den igen och skaffa sig en annan. :0(

Jag längtar något otroligt mycket tills de blir klara här i huset. Vill komma ifrån min lilla skokartong som jag bor i just nu. Men de blir att vänta ett tag till innan de blir klara.... Suck!

konstigt när jag nu sitter här och ska skriva lite så kommer jag knappt på något alls, men i går kväll innan jag skulle gå och lägga mig så poppa de upp en massa saker jag ville skirva om. Men då var jag för trött för att skriva. Ja, ja de kommer väl kanske under dagen.

Ha en trevlig dag......

Tjingeling....

Måndag....

Sitter här med min kaffe kopp och försöker vakna till liv. Men de är segt, är så himla trött så jag ser dubbelt. Men ja, ja de fixar sig väl till eftermiddagen ;0)

I lördags så var vi på en liten mini tripp till ett underbart ställe som heter Sätra Brunn . Ett riktigt gamalt ställe som är över 300 år. Så fint ställe att gå runt på. Finns allt som behövs på detta ställe. Florist, frisör, cafè, spa, boende och spöken ;0) Kanske inte är så konstigt att de finns spöken på ett sådant gamalt ställe. Ja menar har placet funnis i 300 år så är de en hel del folk som har kommit och gått där.

Vi såg ett jätte stort hus som  låg på en höjd och likna lite "Pippi Långstrumps" hus är inte riktigt säker om de är de huset de spökar i men de såg lite halv creepy ut. Tv programmet "De okända" har varit där ute och gjort ett programm om Sätra brunn, lite häftigt.

Men hur som haver, spöken eller ej så är de ett underbart ställe och som sagt de finns allt där så man behöver inte sakna något. Får ni chansen så åk dit och titta. =0)

Tjingeling.....

Underbara helg.....

Har haft en underbar midsommar helg hos min goa vän och hennes familj. Vi fick gjort allt vi skulle göra efter många om och men, den stackars skrivaren höll på att åka ut genom fönstret och bli överbackad så de va tur att den skötte sig till slut. Men nu är allt klart till eventet som vi ska ha och de känns väldigt skönt.

Men de blev väldigt tomt att åka där ifrån, som tur är så går 6 veckor ganska så fort. Men jag saknar dom jätte mycket redan...  Nu är de bara resten kvar att fixa, alla kläder ska packas upp så jag får bort allt =0)

Jag håller även på att bråkar med en rauter som inte vill som jag vill, men jag ska nog få den på andra tankar.... höhö. blir icke glad när de håller på och jäklas.

Hoppas ni andra har haft en bra midsommar...

Tjingeling.......

Midsommarafton

Idag är de dagen med stort D. Nu snart om bara några timmar åker jag. De ska bli helt underbart. Åh vad jag längtar...  Jag hoppas nästan att de börjar regna snart så jag kunde åka nu på en gång.

Jag hoppas ni går in och kollar på min hemsida med den är uppdaterad med lite nya bilder.
Blev inte så mycket skrivet idag, men jag lär ha mer att skirva efter helgen ;0)
Önskar er allt en riktigt trevlig midsommar helg....
Tjingeling....

Fränt....

Kollade mailen igår och där hade jag fått ett mail ifrån webbhotellet. Där stog de att jag hade haft över 200 beaökare på min hemsida bara denna vecka. Lite häftigt, trodde inte den skulle bli så poppis på en gång. =0)
Är lite stolt med för en av mina bilder kommer att bli en ryggtavla (tatuering) och de är lite häftigt. Han inte mer än att lägga ut min sida för ens en av tjejerna skriker "VILL HA" sånt är kul. Alltid roligt när man får respons på saker man gör. En annan av mina bekanta trodde jag hade målat bilderna för hand och de är oxå kul. Men jag har ju inte målat bilderna för hand utan på datorn. För er som inte har varit på min sida kan jag tala om att jag använder ett bildhanteringsprogram som heter Gimp. Där målar jag alla mina bilder med olika penslar.
Mina bilder är en aningen abstract, men som sagt jag gillar sånt.
Idag är de en regning dag så de får till att bli regnkläder på när man ska ut med hunden idag.
Hoppas de blir fint imorgon på midsommarafton så man kan dansa lite.
Ha de så gött, tjingeling.....

Va glad jag blir....

Jag blir så himla glad när planeringen går som den ska. De ska bli så himla roligt när de är dags för detta event och sen se min älskade väns min. Jag längtar något fruktanssvärt efter detta för de ska bli så himla roligt att få överaska båda två. Jag hoppas bara att dom kommer bli glada för de jag har fixat, men de tor jag de kommer att bli.
Jag är nog mer spänd i alla fall än vad dom är ;0) Ska väl få reda på mer info i helgen ang allt och de ska bli jätte spännande att få reda på vad som kommer hända och ske. Uj,uj!
Nu ska jag försöka plocka ihop en massa saker så man får med sig allt som ska med. Lille sprutti bang bang kommer att bli full me saker ;)

Onsdag..

Önskar att denna dag kunde gå fortare... Tycker att de går så himla långsamt jag vill åka NU och inte om 2 dagar. Men de som väntar på något gott, väntar ALLTID för länge :(
Ska försöka sätta mig och klura ut hur jag ska kunna fixa till bloggen lite så den blir som jag vill ha den. Va så länge sen jag höll på med HTML-koder så jag måste "plugga" på de igen. Så jag kan fixa till detta. Men de är kul nu startar en ny utmaning igen och när jag väl ser hur man ska göra så kommer jag säkert på de.
Hej svejs...

Välkommen till min abstracta blogg....

Man kan ju fundera på varför just namnet abstract. Ordet abstract = tankspriddhet och de måste jag väl ekänna att jag är. =0)

Ordet eller namnet rättare sagt fick jag från en av mina vänner när jag skulle döpa en hemsida. På denna hemsida finns de en hel del art som jag har gjort och de var därför jag fick namnet. Mina bilder är nämligen en aning abstracta. http://abstractalster.weebly.com/ ni kan ju titta själva och bedömma.


Åh vad jag längtar tills på fredag de ska bli så himla roligt att få åka till min vän. De va så länge sen vi träffades. Ska ha en riktig pyssel/mys/prat/planerings helg inför ett invent. Faaaaaan vad jag längtar, önskar de vore fredag idag så jag kunde åka dit.

Önskar er en bra dag....


RSS 2.0